Organisatie

Het NAC wordt elk jaar georganiseerd door de Nationaal Appèlconcourscommissie.


Nationaal Appèlconcourscommissie 2023/2024

Voorzitter| Diego Sanchez de Movellan

Secretaris | Quirine Lit

Penningmeester | Marten Kamp
Commissaris vormgeving | Afra Jiya

 

 

 


v.l.n.r. en v.b.n.b..:


Voorzitter Nationaal Appèlconcourscommissie 2019/2020

 

Voorzitter| Paula Oldhoff

 

 

Paula (22) is nu bachelor student aan de Universiteit Utrecht en daarnaast volgt ze een minor aan de Universiteit van Amsterdam. Naast dat zij dit jaar de functie van voorzitter vervult in deze commissie, is zij Praeses van Ad Informandum, de studievereniging voor strafrecht en criminologie. Volgend jaar wil ze de master Strafrecht gaan volgen. Naast het studeren, speelt ze viool in het Utrechtsch Studenten Concert.

 

 

 

 Secretaris Nationaal Appèlconcourscommissie 2019/2020

 

Secretaris| Joyce van de Burgt

 

 

Joyce (22) is derdejaars rechtenstudent aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is ze vrijwilliger bij de rechtswinkel en zal zich volgend jaar richten op stage en haar afstudeerwerk. Hierna hoopt ze een master Privaatrecht te gaan starten. Zij zal dit jaar met veel enthousiasme de taak secretaris van de NAC-commissie op zich nemen.Commissaris Organisatorisch Nationaal Appèlconcourscommissie 2019/2020

 

Commissaris Organisatorisch| Nienke Cornelissen

 

 

Nienke (21 jaar) is momenteel bezig met haar derde bachelor jaar van rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is zij werkzaam als juridisch medewerker op een pensioenjuristen kantoor. Vorig jaar heeft zij bij Eggens ook al een commissie gedaan, dus de functie commissaris organisatorisch zal zij ook behoorlijk gaan vervullen!

 

 Commissaris Vormgeving Nationaal Appèlconcourscommissie 2019/2020

 

Commissaris Vormgeving| Bastian van Erk 

 

 

 

Bastian (21 jaar) bezig met zijn derde jaar rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Verder is hij bestuurslid van de studievereniging voor strafrecht en criminologie. Ook is wekelijks bij zijn roeivereniging te vinden. Dit jaar zal hij enthousiast de rol van commissaris vormgeving vervullen. Hij is dit jaar verantwoordelijk voor de vormgeving van het NAC.Klik hier voor de commissies van voorgaande edities.